Echipa de handbal masculin poate fi matematic promovată în Liga Zimbrilor

Sâmbătă, de la ora 12, echipa de handbal masculin Universitatea Cluj întâlnește în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe Politehnica Iași, într-un meci care poate pecetlui promovarea „alb-negrilor” în Liga Națională.

Elevii lui Ioan Ani Senocico și Ionuț Ramba sunt neînvinși după 10 etape în play-off-ul de promovare al Diviziei A și în cazul cel mai probabil al unei victorii în partida de sâmbătă, ar avea o diferență de 11 puncte în clasament față de ocupanta locului 3, CSM Alexandria, cu doar trei etape rămase de jucat și deci 9 puncte puse în joc.

Înaintea acestei runde, principalul artizan al acestei performanțe, antrenorul-jucător Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Obiectivul nostru este clar: victoria. Ne dorim să continuăm parcursul bun de până acum și mai ales să jucăm un handbal plăcut publicului iar la final să ne bucurăm împreună.”

Meciul dintre ”U” Cluj și Politehnica Iași va începe sâmbătă la ora 12 și va putea fi urmărit în direct și pe canalul nostru de Youtube ”UCluj TV”.

Comments

comments