Echipa de handbal masculin începe astăzi seria meciurilor de pregătire

Echipa de handbal masculin Universitatea Cluj se află în plină perioadă de pregătire pentru debutul în Liga Zimbrilor și după zilele „grele” de acumulări la antrenamente, se află în fața primelor meciuri amicale.

Prima astfel de întâlnire este programată astăzi, de la ora 18, în compania echipei CSM Constanța, formație care a încheiat ediția trecută a primei ligi pe poziția a treia. Meciul se va disputa la Sfântu Gheorghe, acolo unde constănțenii se află în cantonament. Cea de a doua partidă de pregătire va avea loc vineri de la ora 17 când ”U” va da piept la Făgăraș cu CSM-ul din localitate, o grupare cu care băieții noștri au luptat în sezonul precedent al Diviziei A.

Înaintea plecării spre Sfântu Gheorghe, antrenorul Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Așteptăm cu nerăbdare primele meciuri amicale pentru a detecta punctele la care suntem deficitari urmând ca apoi să analizăm și să găsim cele mai bune soluții de remediere. Ne dorim să ridicăm nivelul de la meci la meci în această serie de „amicale”, să îmbunătățim jocul și să creștem pe toate planurile. Vor fi, cu siguranță, teste utile pe care le vom aborda foarte serios și cu mult interes.”

Comments

comments