Echipa de handbal feminin s-a întors victorioasă de la Reșița

În cadrul etapei a 14-a a Diviziei A Seria C la handbal feminin, Universitatea Cluj s-a impus în meciul susținut în deplasare cu CSU Reșița, cu 27-24 după ce la pauză tot fetele noastre conduceau cu 17-13.

La finalul partidei, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru u-cluj.ro: „ A fost o victorie muncită în condițiile în care am avut mai multe indisponibilități și probleme de sănătate. Jucătoarele care au fost apte au încercat să se capaciteze dar multe dintre eforturile noastre au fost zădărnicite de arbitri. Nu sunt genul de antrenor care să vorbească despre arbitraj dar nu este posibil ca la acest nivel să nu cunoști regulamentul. În ceea ce ne privește, ne bucurăm de cele 3 puncte dar și de scurta vacanță în care vom încerca să ne recuperăm.”

Golurile pentru ”U” au fost marcate de: Andreea Bărbos și Ana-Maria Stana câte 5, Norica Pîrvulescu 4, Gabriela Istratie, Tea Câmpean și Reka Tamas câte 3, Alexandra Ploscar 2, Alexia Gherghe și Cristina Crețu câte 1 gol. Au mai jucat Sofia Mureșan și Valeria Popovici iar poarta a fost apărată de Mădălina Pușcaș și Maryna Dumanska.

În etapa următoare, ”U” va întâlni sâmbătă 11 martie, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, pe CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Comments

comments