Echipa CS ”U” a câștigat Cupa României la floretă

Sala de sport de la Baza Sportivă Nr. 2 din Timișoara a găzduit în perioada 3-4 octombrie ediția 2016 a Cupei României la floretă seniori masculin individual și pe echipe. După ce luni, 3 octombrie, trofeul Cupei României la individual a fost cucerit de floretistul Universității Cluj Radu Dărăban, azi, 4 octombrie, echipa Universitatea a câștigat și Cupa României la floretă masculin seniori pe echipe.

La start s-au aliniat patru echipe: CSA Steaua, ”U” Cluj, CSU Poli Timișoara1 și CSU Poli Timișoara2. Sistemul de concurs a fost fiecare cu fiecare, iar la final s-a alcătuit clasamentul. În acest an, Cupa României a fost câștigată de către CS ”U” Cluj care a obținut trei victorii din tot atâtea dispute. Pe locul doi s-a clasat CSU Poli Timișoara1, iar pe trei a venit CSA Steaua.

Echipa Universității Cluj a fost formată din Radu Dărăban, Bogdan Dascălu, Gerard Tuzhanyi și Edgar Balogh. Pe echipe, acesta este primul trofeu după ce în anii 2014 și 2015 formația universitară s-a clasat pe locul II.

Comments

comments