După 14 ani, o nouă finală a campionatului feminin de baschet în „Horia Demian”

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Universitatea Cluj va juca astăzi, 26 aprilie, meciul trei din finala Ligii Naționale de baschet feminin împotriva celor de la ACS Sepsi SIC, pe teren propriu. După o lungă perioadă, mai exact paisprezece ani, clujenii au șansa să fie martori la o nouă finală a campionatului feminin din sportul cu mingea la coș.

Ultima oară când Sala Sporturilor „Horia Demian” a găzduit o partidă din finala întrecerii interne a fost în 2003, atunci când ”studentele” au întâlnit formația din Târgoviște, cea care avea să își adjudece trofeul. Un amănunt interesant este acela că pe banca tehnică a trupei din Dâmbovița se afla atunci Dragan Petricevic, actualul antrenor al echipei noastre.

Tehnicianul bosniac are acum ocazia de a cuceri un nou titlu, de această dată din postura de antrenor principal al echipei Clubului Sportiv Universitatea. Formația de baschet feminin a revenit în elită în această stagiune și va juca cu trofeul Ligii Naționale pe masă.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la cele două meciuri susținute de echipa noastră acasă în fața grupării din Sfântu Gheorghe! Partidele de miercuri și joi vor lua startul la ora 19:00.

Comments

comments