„Duel studențesc” în etapa a 3-a din Liga Națională de handbal masculin

Cea de a 3-a etapă a Ligii Naționale de handbal masculin programează sâmbătă de la ora 17, meciul dintre SCM Politehnica Timișoara și Universitatea Cluj. Partida care se va desfășura în Sala „Constantin Jude” din orașul de pe Bega va aduce față în față ocupantele locurilor 7 – ”U” și respectiv 9 – SCM Timișoara.

În runda de deschidere a competiției echipa noastră a fost întrecută pe teren propriu de Steaua cu 35-28 după ce la pauză „haiducii” conduceau cu 16-14 iar apoi, în cea de a doua a învins la mare luptă pe CSU din Suceava cu 38-37 (19-18).

La rândul lor, timișorenii au fost învinși în prima etapă, pe teren propriu, de CSM Focșani 2007 cu 29-28 iar apoi au reușit un rezultat de egalitate în deplasare cu CSM Bacău, 24-24 după ce la pauză gazdele conduceau cu 17-12.

Înainte de plecarea la Timișoara, Ionuț Ramba a declarat pentru u-cluj.ro: „Ne așteaptă o deplasare dificilă, prima de fapt, în care ne dorim să continuăm drumul ascendent și să reușim un rezultat pozitiv. Cred că o sa fie un meci echilibrat iar echipa care va fi mai lucida pe final va câștiga. Ne dorim să ne întoarcem cu toate punctele din deplasare și vom face tot ce ne stă în putință pentru asta.”

Comments

comments