Duel pentru supremația în A2 Vest

 Foto: Silviu Cristea

Foto: Silviu Cristea

Sâmbătă, 4 februarie, va avea loc cel mai important meci pentru echipa de volei feminin. Este disputa pentru fotoliul de lider în Divizia A2 Vest. „Alb-negrele” primesc vizita liderului UVT Agroland Timișoara, echipă de care o desparte pe Universitatea Cluj un singur punct în clasament.

Astfel, cu începere de la ora 14:30, fetele pregătite de Daniel Banu au nevoie de susținerea suporterilor pentru a se impune în fața adversarelor, în fața cărora au pierdut în tur la limită, scor 2 la 3.

„Noi pregătim meciul foarte serios și vrem să ne luăm revanșa după jocul din tur. Vreau să cred că o să fie un joc frumos, un spectacol frumos și cine este mai bun să câștige. Agrolandul este o echipă bine organizată, au mai adus acum o jucătoare sau două, dar asta nu ne sperie. Noi o să ne facem jocul nostru și încercăm să câștigăm”, a declarat tehnicanul clujencelor, Daniel Banu.

Partida este programată pe parchetul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, iar prețul unui bilet este 10 lei. Studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Vă așteptăm în număr cât mai mare să le susțineți pe fete!

Comments

comments