Duel la vârf la handbal feminin

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Etapa a 21-a a Diviziei A Seria B la handbal feminin programează duminică, 10 aprilie, de la ora 12, un duel la vârf între ocupantele primelor două locuri în clasament.

Universitatea Cluj, aflată pe poziția a 2-a în ierarhie, întâlnește în deplasare liderul CSM Târgu Jiu, formație care are un parcurs perfect până acum în campionat cu 14 victorii din tot atâtea meciuri jucate. În partida tur disputată în Sala Sporturilor „Horia Demian” oaspetele s-au impus la limită cu 23-22.

Înaintea acestui important meci, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat:

„Meciul de la Târgu Jiu va fi unul puțin mai special având în vedere că se joacă cu promovarea pe masă! Din vară și până acum am lucrat foarte mult la crearea unui grup unit și a unei echipe competitive. Din păcate acest proces durează mai mult decât am preconizat cu toate că în fiecare zi muncim pentru a realiza acest lucru. Sunt convins însă că dacă fiecare jucătoare își va aduce aportul maxim se vor întâmpla lucruri frumoase. Toată lumea își dorește promovarea dar o echipa nu se face peste noapte. Noi ne vom juca și duminică șansa ca de altfel la fiecare meci.”

Comments

comments