Duel al atitudinii în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”

Universitatea ELBI Cluj-Napoca joacă sâmbătă de la ora 13, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, cu SCM USV Timișoara în cadrul etapei a 8-a a Ligii Naționale de Rugby masculin.

Bănățenii se află pe locul trei în clasament cu 3 victorii și două înfrângeri dar și cu un meci mai puțin disputat.

Înaintea acestei partide, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Ne așteaptă din nou o confruntare dificilă. O partidă în care, așa cum deja obișnuiesc să tot spun în ultimele două luni, atitudinea va face diferența iar acest lucru nu este mereu la nivelul pe care îl dorim. Sperăm ca sâmbătă atitudinea să fie cât mai sus și să facem o partidă foarte bună cu Timișoara. Numărul de jucători disponibili pentru acest meci ne dă cea mai mare bătaie de cap. Din păcate continuăm să avem șapte jucători încă nerecuperați după accidentările suferite în partidele anterioare. Acesta este motivul pentru care spun că doar atitudinea poate face diferența într-un meci ca cel de sâmbătă. Chiar și așa, în condițiile în care ne aflăm, am mare încredere în jucătorii noștri că vor lupta și se vor dărui pentru a face un meci bun.”

Întâlnirea dintre Universitatea ELBI Cluj-Napoca și SCM USV Timișoara va începe sâmbătă la ora 13 și va putea fi urmărită și pe canalul de Youtube „Rugby TV”.

Comments

comments