Două sferturi câștigate nu au fost de ajuns

Universitatea Cluj a câștigat, sâmbătă, două din cele 4 sferturi ale partidei cu CSU 2 Sibiu dar s-a văzut învinsă în meciul din cadrul etapei a 13-a al Ligii I la baschet masculin.

Așa cum era de așteptat, partida a fost una deosebit de disputată, băieții conduși de Vlad Bota reușind să termine cu avantaj de o posesie primul sfert, 18-16 dar l-au pierdut pe cel de al doilea cu 24-16. Au revenit spectaculos în cel de al treilea, 27-20, pentru ca în ultimul pătrar să se recunoască învinși cu 24-18 și la final cu 84-75.

Marcatorii echipei noastre au fost: Rareș Mihășan cu 26 de puncte, Mihnea Tudor Brie – 23, Ciprian Albu – 11, Henrique Simionca și Tudor Ștefan Todea câte 6 și respectiv Giorgios Gerostathis 3 puncte.

În urma acestui rezultat ”U” se află pe locul 4 în clasament, cu 9 victorii și 5 înfrângeri, urmată de CSM CSU 2 Oradea cu un raport de 9/4 și CSU2 Sibiu cu 7 meciuri câștigate și 6 pierdute.

În etapa viitoare, Universitatea Cluj va juca duminică 20 martie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu CSM CSU 2 Oradea.

Comments

comments