Două partide utile de verificare pentru handbaliste

În perioada 16-19 aprilie, echipa de handbal feminin a susținut un șir de partide de verificare în care pe langă principalele marcatoare, s-au făcut remarcate și jucătoarele care au prins mai puține minute în campionat.

Primul meci a fost în compania echipei Gloria Bistrița, unde sportivele au cedat cu 32-29, scorul la pauză fiind de 22-16 pentru echipa adversă. Partida a avut loc la Bistrița, în data de 16 aprilie. Principalele noastre marcatoare au fost: Judith Vizuete cu 7 reusite, Florina Chintoan cu 6 și Corina Cordoș cu 5 goluri.

Al doilea meci a avut loc luni, 19 aprilie, împotriva HC Zalău. Acesta s-a desfășurat la Zalău, iar „alb-negrele” au avut parte de o înfrângere, scorul final fiind de 30-26 (scor pauză: 12-12). Principalele noastre marcatoare au fost: Florina Chintoan cu 9 reușite, Judith Vizuete cu 5 și Diana Lazăr cu 4.

Ultimul meci din această serie va avea loc vineri, 23 aprilie, ora 15:30, la Baia Mare, unde sportivele vor întâlni echipa Minaur Baia Mare.

Directorul sportiv al echipei, Sergiu Cacoveanu, a declarat următoarele:

Au fost două partide utile de verificare în care au evoluat și jucătoarele care au prins mai puține minute. Vineri vom mai disputa un meci impotriva celor de la Minaur Baia Mare. Rebeca Necula a fost plecată la București cu lotul României de Tineret, o așteptăm și pe ea să se întoarcă în aceste zile. Cel mai important lucru este că avem lotul complet în proporție de 90%. Urmează un retur jucat în 40 de zile și avem nevoie de fiecare jucătoare să fie cu mintea la handbal și la această echipă. Cine va da totul pentru “U” va avea locul ei dacă dorește să continue la această echipă și în sezonul următor. Avem nevoie de dăruire, de determinare și de spirit de luptă la fiecare meci, doar așa vom putea obține victorii. Toate gândurile noastre sunt îndreptate pentru partida de săptămâna următoare împotriva celor de la Dacia Mioveni.

Comments

comments