Două medalii la Belgrade Senior European Cup 2018

Belgrade Senior European Cup 2018 a avut loc în weekendul 9-10 iunie în capitala Serbiei, Belgrad. La Openul European au participat 295 de judoka, 194 la masculin și 101 la feminin, din 35 de țări.

Cele mai bune rezultate înregistrate de sportivii legitimați la Universitatea Cluj au fost două medalii de bronz și un loc 5.

La feminin, Corina Ștefan (fosta Căprioriu) a ocupat treapta a treia a podiumului la categoria 57 kg. Corina a câștigat grupa A după ce a trecut de Charline Van Snick (Belgia) și Alexandra Maroti (Ungaria), însă a pierdut accesul în finală în fața sârboaicei Marica Perisic. În lupta pentru medalia de bronz, Corina s-a impus în meciul cu Kovacs Kitti din Ungaria. La categoria -57 kg, au mai participat și judokanele universitare Andrada Secrieru și Oana Nicolăescu. Secrieru a câștigat două meciuri în grupa D din care a făcut parte, iar Oana Nicolăescu a câștigat în recalificări, dar a cedat lupta pentru locul 3 în favoarea croatei Iva Oberan, terminând pe locul 5.

A doua medalie de bronz a fost cucerită în limitele categoriei -100 kg de către universitarul Ionuț Vasian. Judokanul nostru a cedat în semifinala categoriei în fața lui Krisztian Toth din Ungaria.

Comments

comments