Două meciuri amicale cu Măgura Cisnădie pentru handbaliste

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va susține două meciuri de pregătire în compania formației CS Măgura Cisnădie.  Astfel, joi, 2 august, vor juca de la ora 18:00, iar vineri, 3 august, începând cu ora 11:00 se va disputa al doilea joc amical.

„Sunt foarte mulțumit de cum reacționează fetele la pregătire. Până acum, două săptămâni ne-am pregătit doar fizic, fără minge, o săptămână am intrat în sală. Pentru că avem convocările la loturile naționale și o avem și pe Raluca Petruș care și-a scos o tijă din picior și trebuie să mai stea încă două săptămâni, avem doar zece fete la antrenamente în sală, două de câmp și doi portari, dar totul merge bine. La Cisnădie o să vedem cum aliniem echipa, dar cred vom găsi o formulă ca să ne pregătim și în meciurile amicale”, a declarat Alin Bondar, antrenorul handbalistelor universitare.

Alexandra Prodan, Sonia Vasiliu și Laura Popa participă în această săptămână cu echipa națională de handbal feminin a României la turneul final al Campionatului Mondial Universitar găzduit de Rijeka (Croația). De asemenea, Miruna Pica este la lotul național de junioare U18 în vederea participării la Campionatul Mondial de Handbal Feminin pentru Junioare, care se va desfășura în Polonia, între 5 și 19 august 2018.

Comments

comments