Două concursuri de echitație în weekend

La finalul acestei săptămânii sportivii secției de echitație a Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca participă la două concursuri.

Prima competiție este „Cupa 1 iunie”, probă de obstacole, care va avea loc între 31 mai si 3 iunie în localitatea Prejmer, din județul Brașov. La acest eveniment sportiv vor participa universitarii Bogdan Irimia cu calul Loco 2 și Paul Ionescu cu Lady Shutterfly.

Cealaltă competiție este „Karpatia Pony Show”, care se află la a doua ediție, și se desfășoară în aceeași perioadă, dar în localitatea Florești din județul Prahova, pe Domeniul Cantacuzino. Probele acestei competiții sunt: Concurs pentru Ponei, Concursul Național de Probă Completă, Working Equitation și noutatea din acest an este Concursul Hipic Internațional „Cupa Națiunilor”.

CS ”U” Cluj este reprezentat la „Karpatia Pony Show” de patru sportivi (Călin Nemeș, Adrian Gherghina, Sandra Takacs și Andrei Budean) și 10 cai (Vivian, Tresor de la Cour, Quirro T, Xena, Dancing Hussy, Cleopatra, Jeronimo, Hera, Hannah, Mc Enroe).

Comments

comments