Dos Santos participă la Tiger Classic

Sezonul competițional 2021 la Culturism și Fitness începe cu Tiger Classic Diamond Cup, concurs ce se desfășoară astăzi și mâine la București și are la linia de start peste 150 de sportivi înscriși, din 25 de țări.

„Începem în forță sezonul competițional 2021, cu Tiger Classic Diamond Cup, o competiție de tradiție și cu renume. Am traversat vremuri dificile, sportivii au făcut eforturi pentru a se antrena și pentru a-și desăvârși forma fizică, în vederea participării la competiții. Se vede dorința de participare, setea de competiții și de intrare în normalitate, prin numărul mare al concurenților înscriși. Ne așteaptă zile de foc în următoarele săptămâni, când sunt programate nu mai puțin de cinci competiții naționale și internaționale. Suntem pregătiți, atât la nivelul Federației Române de Culturism și Fitness, în calitate de organizatori și gazde, cât și la nivelul sportivilor lotului național al României”, a declarat Gabriel Toncean, președintele FRCF.

De la secția de culturism și fitness a CS Universitatea Cluj va participa sportivul Banto Dos Santos la categoria Muscle Men’s Physique.

Înscrierile au loc astăzi, iar concursul propriu-zis are loc mâine începând cu ora 10 la Hotel Caro București.

Mai multe detalii pe frcf.ro 

Comments

comments