Doar un set câștigat la Târgoviște

 Foto: facebook CSM Targoviste

Foto: facebook CSM Targoviste

„U” NTT Data Cluj a pierdut ambele partide disputate vineri și respectiv sâmbătă, la Târgoviște, în cadrul primei etape a returului Diviziei A1 la volei feminin.

Primul meci, în care elevele Luminiței Trombițaș au întâlnit pe CSM Târgoviște a fost unul fără istoric, liderul clasamentului impunându-se fără drept de apel cu 3-0. După un prim set cedat la 8, jocul s-a mai echilibrat în cel de-al doilea, pierdut totuși de fetele noastre la 20, pentru ca apoi conturile să se încheie în setul 3, adjudecat de gazde cu 25-12.

Cea de a doua întâlnire în care „studentele” au întâlnit pe CSO Voluntari, a fost mai echilibrată în prima parte, cu un set pe care clujencele l-au pierdut în prelungiri, 26-24, și cu cel de al doilea câștigat cu 25-20, după o evoluție care ne dădea speranțe pentru următoarele runde. Din păcate setul 3, cedat la 12 a fost din nou dezamăgitor iar jocul ceva mai consistent din ultimul act nu a schimbat soarta partidei, ilfovencele impunându-se cu 25-20 și adjudecându-și meciul cu 3-1.

În acest ultim joc, cea mai bună marcatoare a fost Simina Străchinescu, autoare a 14 puncte.

Comments

comments