Din nou am jucat bine doar o repriză în meciul de rugby masculin

Echipa de rugby Universitatea ELBI a fost întrecută de SCM USV Timișoara cu 55-20 (29-6) în meciul din cadrul etapei a 8-a a Ligii Naționale, disputat sâmbătă pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Pentru formația noastră Sean Morell a reușit două încercări transformate de Toma Mârzac, același care a mai punctat din două lovituri de pedeapsă.

La finalul partidei, antrenorul Cristian Săuan a declarat pentru u-cluj.ro: „Am avut parte de un meci cu două reprize complet diferite: prima  prea slabă, în care puținul timp în care cât de cât am avut posesia, nu am reușit sa fim preciși în fazele fixe și nici ofensivi în contact. Am intrat totuși de suficiente ori în jumătatea adversă atâta cât să ne permită marcarea de puncte prin încercări de eseuri. Din păcate ne-a trădat precizia în fazele fixe, unde cred că am pierdut prea ușor prea multe baloane. Sigur, cu o posesie așa de mică am profitat doar de loviturile de picior atâta cât să ne aducă cele șase puncte. În repriza secundă am arătat cu totul altceva: când nimeni nu mai spera că mai poate funcționa ceva și că nu vom termina partida cu un scor dezastru, pachetul de înaintare a început sa se mobilizeze foarte bine și să demonstreze că se poate, indiferent cine sunt adversarii. Am arătat cu totul altceva dar, din păcate, într-un meci de rugby nu este suficient să evoluăm bine doar o repriză. Felicitări tuturor jucătorilor pentru tot ce au demonstrat în a doua parte. Urmează o săptămână fără etapă în care sperăm tare mult să recuperăm câțiva dintre accidentați pentru a susține cum trebuie ultima etapă din grupă, în deplasare la Baia Mare .”

Comments

comments