Derby-ul studențesc a fost adjudecat net

Universitatea Cluj și Universitatea Craiova au disputat ieri, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, derby-ul studențesc din cadrul etapei a 14-a a Ligii întâi la baschet masculin.

Partida a început cu un sfert câștigat surprinzător de oaspeți cu 22-18 după care elevii lui Florin Covaciu și Vlad Bota au revenit în celelalte trei în care s-au impus cu 29-15, 22-21 și respectiv 19-7 și în meci cu 88-65.

De remarcat că Rareș Mihășan și Mihnea Tudor Brie au înscris fiecare câte 23 de puncte, în total mai bine de jumătate din zestrea lui ”U” în această întâlnire.

Alături de cei doi, pentru formația noastră au mai punctat: Ciprian Albu 13, Henrique Simionca și Raul Tudor Văleanu câte 6, Giorgios Gerostathis 5, Mihail Kracz 4 și respectiv Tudor Ștefan Todea, Giovanni Roberto Văideanu, Radu Ovidiu Bîrlean și Alexandru Dumitrescu câte 2 puncte.

În urma acestui rezultat ”U” a rămas pe locul 4 în clasament cu 9 victorii și 4 înfrângeri și va juca în etapa viitoare, sâmbătă, 12 martie de la ora 12,30 în deplasare cu CSU 2 Sibiu.

Comments

comments