Declarații de la conferința de presă a ”U” NTT Data Cluj

Azi, 24 octombrie, la sediul Clubului Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a avut loc conferința de presă premergătoare noului sezon competițional al Diviziei A1 Feminin. În cadrul conferinței s-au discutat obiectivele echipei ”U” NTT Data Cluj din acest sezon și s-a prezentat lotul și staff-ul echipei. Cu această ocazie s-a anunțat și ultimul transfer la echipa de volei feminin, Ariana Pîrv, secund și fals, jucătoare venită de la ACS Agroland Timișoara.

La conferința de presă au luat cuvântul Constantin Parâia, managerul echipei, Diana Stănese, reprezentantul NTT Data, și Luminița Trombițaș, antrenorul principal al echipei ”U” NTT Data Cluj.

„Am muncit foarte bine două luni de zile. Am intrat pe linie dreaptă, iar vineri plecăm la Timișoara și sperăm să facem un rezultat pozitiv. Sunt probleme din cauza bugetului la unele echipe și s-au schimbat multe lucruri, în special legate de transferuri. Pe mine mă interesează prima oară meciul cu Timișoara și apoi vom analiza pas cu pas fiecare echipă. Toată lumea este încrezătoare.  Am reușit să o aducem pe Ariana, care va fi un plus pentru echipă”, a explicat Luminița Trombițaș.

„Sunt foarte optimistă că am venit acasă, m-am întors în Ardeal. Era visul meu să vin la Cluj. Ne dorim să facem un campionat bun, suntem o echipă tânără, fără jucătoare străine și asta este o mândrie pentru România și pentru campionatul românesc. Așteptăm să vină lumea la sală, ne dorim să ne cunoască, să ne susțină, iar noi vom face tot posibilul să obținem un rezultat pozitiv. Obiectivul nostru este să facem meciuri bune, să jucăm bine și să împiedicăm multe echipe”, a spus Ariana Pîrv.

„Am intrat în linie dreaptă cu pregătirile, sâmbătă vom începe sezonul 2018-2019 al Diviziei A1 cu etapă la Agroland Timișoara. Ămi doresc din suflet ca fetele să îmi facă unc adou, adică o victorie la Agroland. Știu că se poate, cunosc valoarea lor și a adversarelor. Cu modestie, ne dorim să rămânem în prima Divizie. Dacă anul trecut am obținut locul 8 eu cred că anul acesta, dacă luptăm serios și cu lotul pe care îl avem, putem să obținem locul 7 sau chiar mai sus. Prefer să nu mă hazardesc, prefer să vă surprindem în mod plăcut. Lucrurile sunt serioase la echipei, se muncește și, prin urmare, trebuie să apară și rezultatele. Am încredere în fete, unele sunt aici de mulți ani”, a declarat managerul echipei, Constantin Parâia.

„Sunt onorată să mă aflu aici. Vreau să felicit echipa și să îi mulțumesc pentru rezultatele obținute până acum, în numele NTT Data, și pentru faptul că s-au menținut în Divizia A1, lucru important pentru noi, ca firmă, iar în continuare să avem, cel puțin, același rezultat și la în acest sezon competițional. Noi vom susține echipa în continuare și îi dorim mult succes în sezonul 2018-2019 și, în special, sâmbătă în meciul cu Timișoara”, a spus Diana Stănese, director marketing NTT Data.

Lotul echipei
Raluca Bucur – căpitan, Alexandra Ariton, Sorina Răileanu, Alexandra Bara, Paula Tarța, Ioana Vodă, Adina Stanciu, Angelica Podină, Iris Porca, Sorina Mocan, Gabriela Dâncu, Ariana Pîrv, Andreea Tamaș, Antonia Crișan.

Comments

comments