Cuplaj voleibalistic clujean

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Echipele de volei ale ”U” Cluj debutează sâmbătă în noua ediție a Diviziei A1 într-un cuplaj ce se va desfășura cu începere de la ora 16 în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

În prima partidă formația feminină va primi vizita echipei Rapid București ocupanta locului 7 la finalul campionatului 2020-2021.

Cel de-al doilea meci programează de la ora 19 duelul dintre echipele județului Cluj ”U” și Unirea Dej, aceasta din urmă ocupanta locului 6 în ediția trecută a diviziei A1.

Cuplajul voleibalistic se va disputa sâmbătă de la ora 16, în Sala Sporturilor „Horia Demian” cu respectarea restricțiilor impuse de situația pandemică actuală și în limita a 50% din capacitatea sălii și vor fi transmise în direct pe canalul nostru de youtube U Cluj Tv.

Participanţii trebuie să prezinte actul de identitate şi Certificatul Digital EU COVID-19 (Green Pass) care să certifice vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2 cu un vaccin autorizat în România și pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet de intrare pentru ambele partide este de 10 lei, la care studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere. Elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments