Cupa României la Concurs Complet, individual și pe echipe, a venit la Cluj

Depozitul de Armăsari din Târgu-Mureș a programat la sfârșitul săptămânii trecute, în perioada 20-22 iulie, Cupa României la Concurs Complet și etapă de sărituri peste obstacole.

De la secția ecvestră a CS Universitatea Cluj-Napoca au participat cinci călăreți și opt cai (Quirro T, Xena, Dancing Hussy, Tresor de la Cour, Jeronimo, Vivian, Mugur și Mc Enroe), însoțiți de antrenorul Tudor Ciplea.

Cupei României la Concurs Complet a venit la Cluj atât la individual, cât și la echipe. Adrian Gherghina a cucerit trofeul la individual alături de calul Jeronimo, iar Cupa României pe echipe a fost câștigată de Sandra Takacs (Mc Enroe), Adrian Gherghina (Jeronimo) și Călin Nemeș (Dancing Hussy). Nemeș a obținut și o clasare pe prima poziție, cu Quirro T, la proba de Concurs Complet Introductiv. De la ”U” Cluj a mai particicipat la Concurs Complet și Andrei Budean, care s-a clasat cu Mugur pe locul 5 la Prenovici.

La etapa de obstacole, Călin Nemeș s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la proba de Nivel D, alături de calul Vivian. Ema Jentea a debutat la obstacole, iar în cele trei zile de concurs a terminat pe locul I cu Vivian.

„A fost un concurs frumos și lupta a fost strânsă, cu diferențe la punctaj foarte mici. Evoluția sportivilor noștri și a cailor a fost una foarte bună și ne bucurăm că am adus ambele trofee la Cluj”, a subliniat antrenorul secției de echitație a CS ”U” Cluj, Tudor Ciplea.

Comments

comments