Cucu: „A fost un meci per ansamblu bun”

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Handbaliștii Universității Cluj au pierdut disputa de sâmbătă, 8 octombrie, din deplasarea de la CSM Oradea cu scorul de 26 la 30. Partida a contat pentru etapa a IV-a a Diviziei A, Seria B de handbal masculin. Studenții pregătiți de Alexandru Cucuiet, zis Cucu, au rămas cu o victorie în actuala ediție de campionat și se află la mijlocul clasamentului, pe locul 6, cu 3 puncte. În urma victoriei obținute sâmbătă, bihorenii au urcat pe prima treaptă a podiumului, cu 12 puncte acumulate.

„A fost un meci per ansamblu bun, cu o altă echipă candidată la promovarea directă. Prima repriză în care pe fondul unor greșeli individuale ale noastre s-a făcut diferența de 6 goluri, 17-11 la pauză, a fost urmată de o a doua repriză bună făcută de noi, apărarea a funționat din ce în ce mai bine drept dovadă și scorul de 15-13 în favoarea noastră. Eu zic că echipa este în creștere și dacă vom elimina din greșelile personale, rezultatele pozitive nu vor înceta să apară. Următorul meci e cel de pe teren propriu cu CNE Sighișoara, echipa națională de tineret, un meci care este obligatoriu să-l câștigăm”, a declarat tehnicianul „alb-negrilor”, Alexandru Cucuiet.

Universitatea Cluj va primi vizita celor de la CNE Sighișoara vineri, 14 octombrie, cu începere de la ora 15:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments