Cu mulți jucători accidentați…

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

Universitatea Cluj a fost învinsă aseară, în deplasare, de SCM Timișoara, în etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal masculin.

Cu lotul grevat de accidentări, echipa universitară nu a putut ține piept timișorenilor care s-au impus cu 38-30 după ce la pauză conduceau cu 20-15.

Golurile formației noastre au fost marcate de: Ostace și Dobra câte 5, Ramba și Fodorean câte 4, Alex Coman și Ghivil câte 3, Adoreanu și Putnoky câte 2 și respectiv Iancu și Gurănescu câte un gol.

După această rundă, Liga Zimbrilor ia vacanță urmând să se reia la începutul lunii februarie.

”A fost un meci frumos, în care ambele echipe au jucat doar cu români.  M-ar bucura foarte tare ca la finalul campionatului să reușim să rămânem în Liga Zimbrilor atât noi, cât și Timișoara, pentru că suntem orașe cu tradiție în handbal. Îi felicit pe cei din Timișoara pentru organizare, pentru caracterul de care au dat dovadă.  L-am avut și pe Pablo absent, nu a putut să participe nici la antrenamente, nici la meci. Eu am încercat să transmit echipei ceea ce le transmite el prin telefon. Nu știu dacă mi-a ieșit foarte bine”, a declarat Liviu Hossu, managerul echipei.

Comments

comments