CS Universitatea NBS Cluj a urcat pe locul 2

Echipa de baschet feminin U20 CS Universitatea NBS Cluj a participat în perioada 10-11 februarie la ultimul turneu al fazei finale din cadrul Campionatului Național U20. Turneul a avut loc la Sibiu, iar fetele pregătite de Tudor Dumitrescu au disputat trei meciuri.

Luni, 10 februarie, universitarele au întâlnit în cadrul etapei 10 formația gazdă CSS Sibiu, în fața căreia au cedat în ultima secundă de joc cu 59 la 61. Tot luni, au disputat și meciul etapei 11 în compania liderului CSS CSM Alexandria, încheiat cu scorul de 75 la 45 în favoarea CSM-ului. Ieri, 11 februarie, de la ora 11:00, au jucat pentru etapa 12 cu ACS Champions București, meci în care universitarele s-au impus cu 87 la 43.

Acesta a fost ultimul turneu până la desemnarea campioanei U20 la baschet feminin, turneul final fiind programat a se desfășura la Cluj Napoca la mijlocul lunii viitoare. Înaintea finalei, CS Universitatea NBS Cluj a urcat pe locul 2 de pe poziția a 3-a, cu 14 puncte, la egalitate cu locul 3, ocupat de CSS Sibiu. liderul fiind CSS CSM Alexandria cu 24 de puncte.

Comments

comments