CS ”U” Cluj va fi prezent la „Parada Sportivilor”

 Foto: Ștefan Martinescu

Foto: Ștefan Martinescu

Începând de astăzi, 17 mai, și până duminică, 20 mai, se desfășoară a opta ediție a Zilelor Clujului. Timp de 4 zile vor avea loc mai mult de 100 de evenimente în peste 30 de locații din oraș, tema evenimentului fiind Centenarul – Sărbătoarea a 100 de ani de la Marea Unire.

Sâmbătă, 19 mai, va avea loc tradiționala „Paradă a sportivilor” din cadrul Zilelor Clujului. Începând cu ora 16:00, sportivii Clubului Sportiv Universitatea Cluj vor putea fi văzuți defilând pe traseul:

Start: Str. Samuil Micu – Str. Napoca – B-dul Eroilor – P-ța Avram Iancu – B-dul 21 Decembrie 1989 – P-ța Unirii pe platoul din fața scenei.

Astfel, pe lângă sportivii legitimați la secțiile de atletism, box, baschet, culturism, judo, lupte, rugby, schi fond, scrabble și volei, vor participa, printr-un parteneriat cu Facultatea De Zootehnie Cluj, și patru cai campioni la sărituri de obstacole, cu vârste între 10-15 ani, din rasele Cal de sport românesc, Selle Francais sau Lipițan. Caii vor fi echipați oficial și conduși de călăreții lor de la concursurile naționale și internaționale (coordonator Tudor Ciplea – antrenor ”U” Cluj) și vor putea fi admirați de clujeni în încheierea paradei.

Comments

comments