Cristian Martin participă la Campionatul Mondial

Cunoscut sub denumirea de capitala mondială a fitnessului, orașul spaniol Santa Susanna, găzduiește în perioada 5-8 noiembrie 2020 o nouă ediție a Campionatelor Mondiale de Culturism și Fitness, Masters.

La grandioasa competiție vor participa în jur de 150 de sportivi din 20 de țări. Delegația țării noastre este formată din 22 de sportivi, iar de la secția de culturism și fitness a Clubului Sportiv Universitatea Cluj va participa Cristian Martin.

Sportivul universitar și-a trecut în acest an în palmares un titlu de campion național, unul de campion balcanic și o medalie de bronz la Campionatul European. Cristian Martin va concura la Santa Susanna la categoria Games classic bodybuilding -175 cm.

„Mă simt onorat să fac parte din lotul României și să particip la una din cele mai mari competiții din lume, Campionatul Mondial de Culturism si Fitness. Sunt mai pregătit ca niciodată, am dat totul în pregătirea mea, cu toate că a fost o mare încercare pregătirea competițională în condițiile în care ne aflăm cu toții. Sunt încrezător că rezultatul va fi pe măsura muncii pe care am depus-o. Merg să câștig!”, a declarat Cristian.

Comments

comments