COMUNICAT DE PRESĂ

Tribunalul Cluj a admis, prin sentința din data de 11 iunie 2018, cererea de chemare în judecată formulată de reclamanții OVIDIU VASU EMILIAN şi CLUBUL SPORTIV “UNIVERSITATEA” CLUJ-NAPOCA, constatând încălcarea de către pârâții CALL MANIA SRL, PAGINA CIUDATULUI SRL, LIVIU ALEXA DORU ALIN, DRAGOTĂ GABRIELA LUMINIŢA, LUNGU VICTOR EUGEN MIHAI și MOLDOVAN FLORIN CONSTANTIN, a dreptului la propria imagine, reputaţie şi onoare, prin publicarea cu reacredinţă a unor informaţii defăimătoare la adresa reclamanţilor.

Au fost obligați pârâții să nu mai publice informaţii neadevărate, care aduc atingere onoarei, demnităţii, reputaţiei şi imaginii reclamanţilor.

Deasemenea, pârâţii au fost obligați în solidar să plătească reclamantului Ovidiu  Vasu suma de 100.000 lei şi reclamantului Clubul Sportiv “Universitatea” Cluj-Napoca suma de 100.000 lei, cu titlu de daune morale.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj și Ovidiu Vasu s-au adresat, acum un an, instanței de judecată ca ultimă soluție împotriva unei campanii de presă care a adus atingere onoarei, demnității, reputației și imaginii clubului și conducătorului acestuia. Soluția dată de instanța de judecată este una justă și ne exprimăm încrederea că astfel de derapaje nu vor mai avea loc în viitor, iar valorile reprezentate de simbolul ”U” Cluj în aproape 100 de ani vor continua să existe nealterate.

Comments

comments