Comportare meritorie în Cupa Mondială

După stagiul de pregătire de la Inzell, în Germania, Răzvan Militaru s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute la Innsbruck, acolo unde s-au desfășurat finalele Cupei Mondiale la patinaj viteză pentru Neo-seniori (tineret).

Cel mai bun rezultat al sportivului nostru a fost cel din cursa de sprint pe echipe (Team Sprint), probă în care echipa României a ocupat locul al 4-lea ratând medalia de bronz pentru câteva zecimi de secundă. De reţinut că timpul de 1 minut 29, de secunde și 61 de zecimi, reprezintă un nou record naţional de seniori. Alături de Răzvan, din echipa țării noastre au făcut parte Cosmin Nedelea de la Corona Braşov și Marius Băcilă de la CSM Ploiești.

Și celelalte rezultate obținute de Răzvan Militaru sunt importante, având în vedere că este vorba de finala Cupei Mondiale: locul 11 la 500 de metri și locul 9 în spectaculoasa cursă de Mass Start în care concurenții pornesc în același timp de la linia de start.

Următoarea provocare pentru Răzvan Militaru o reprezintă Campionatele Naționale ce vor avea loc la Inzell în zilele de 19 și 20 februarie.

Comments

comments