Comportare meritorie a baschetbaliștilor

 Foto: Brădeanu Photography

Foto: Brădeanu Photography

La sfârșitul săptămânii, în Sala Sporturilor din Blejoi, lângă Ploiești, au avut loc meciurile din etapele a 10-a și a 11-a ale Ligii I la baschet masculin. Sâmbătă, în prima partidă, elevii antrenorilor Florin Covaciu și Vlad Bota au reușit o victorie netă în disputa cu CS Universitar Ploiești, scor 94-51.

Cele mai multe puncte au fost marcate pentru formația noastră de Mihnea Tudor Brie – 24 urmat de Mihnea Divoiu 17 puncte și respectiv Rareș Mihășan, Radu Ovidiu Bîrlean și Tudor Raul Văleanu, fiecare cu câte 12 puncte.

Mult mai dificilă s-a dovedit întâlnirea de duminică a „studenților” care, în ciuda unui joc foarte bun, au fost nevoiți să se recunoască învinși, la limită, de CS Municipal Ploiești, cu 70-68. După ce la pauza mare ploieștenii conduceau cu 44-28, băieții noștri au reușit o revenire spectaculoasă în sfertul trei, câștigat cu 28-9 dar pe fondul revenirii gazdelor, s-au văzut depășiți în final la doar o posesie.

Cei mai buni marcatori de la „U” Cluj au fost Mihnea Tudor Brie autor a 19 puncte, secondat de Luca Bogdan Domocoș cu 18 și respectiv Rareș Mihășan cu 14 puncte.

În urma acestor rezultate, Universitatea Cluj se află pe locul 7 în clasament cu 12 puncte, la o singură lungime de poziția a 5-a ocupată, la egalitate, de CSU 2 Sibiu și Agronomia București, fiecare cu câte 13 puncte.

Comments

comments