Competiții importante de anduranță la Buftea

Clubul Sportiv Shagya organizează la sfârșitul acestei săptămâni trei competiții foarte importante de Anduranță: Campionatul Balcanic de Anduranță Ecvestră CEI1* 90 km, Concurs Internațional de Anduranță „Cupa Shagya” – ediția a III-a CEI1* 90 KM si CEI2* 120 KM, precum și o etapă din Campionatul Național de Anduranță.

Evenimentul va avea loc în Buftea, județul Ilfov, în zilele de 23-24 septembrie și vor participa în jur de 70 de sportivi din România, Bulgaria, Grecia și Turcia. Este cel mai important eveniment de anduranță ecvestră organizat în România și este organizat sub egida Federației Ecvestre Internaționale și a Federației Ecvestre Române, având următoarele probe de concurs:
– Distanța – 90 KM – Campionatul Balcanic de Anduranță
– Distanțe -CEI1* 80 km și CEI2* 120 km – Concurs Internațional de Anduranță
– Distanțe – 30 km, 40 km, 60 km și 80 km. – Concurs Național de Anduranță

De la secția de echitație a Clubului Universitatea Cluj vor participala cele trei concursuri cinci călăreți. La etapa de Campionat Național, la proba de 60 de km vor concura Ema Jentea, cu Philia și Călin Nemeș, cu Geronimo, iar Oana Tomoioagă va intra alături de Kinan la distanța de 80 km. Recent legitimați la Universitatea Cluj, soții Peter, vor intra la Concursul Internațional de 2* 120 km. Astfel, Peter Emoke va participa cu Al Hattal, iar Tamas Peter Seres, cu Mersuch Tomaj. De asemenea, Tamas s-a calificat și la Campionatul Balcanic, la care va concura pe distanța de 90 de km alături de calul Gajo.

Comments

comments