Clubul Sportiv Universitatea participă activ la Zilele Clujului, ediția XI

Clubul Sportiv Universitatea este parte integrantă și indisolubilă a comunității clujene atât prin trecutul centenar, încărcat de performanțe extraordinare cât și prin prezentul în care, în cele 22 de secții sunt cuprinși 683 de sportivi dintre care 219 studenți și 278 de elevi, o pleiadă de tineri care în 2022 au îmbogățit palmaresul clubului și al municipiului Cluj-Napoca, cu 186 de medalii de aur argint și bronz în competițiile interne și internaționale.

Pe de altă parte, Zilele Clujului este fără doar și poate contextul ideal de a ajuta oamenii să se conecteze și să creeze legături. Festivalul de suflet al clujenilor este unic prin modul în care angrenează întreaga comunitate în variatele activități propuse, iar orașul este plin de zâmbete, emoții și un optimism contagios.

Simbioza dintre locuitorii orașului și ”U” Cluj-Napoca se va face cu siguranță simțită pe parcursul celor 3 zile de festival în care motto-ul acestuia, „Zilele Clujului – Creează Legături” va fi mai actual ca oricând. Așa cum subliniază Primăria Cluj-Napoca, implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie căruia i se datorează creșterea continuă a festivalului.

În acest context, ”U” vă invită să fiți parte la acest important eveniment, în cadrul căruia veți putea participa la activitățile pregătite de sportivii și sportivele de la secțiile de: patinaj pe role, tir cu arcul, fitness, handbal, scrimă, judo, rugby, volei, baschet, box și scrabble.

Vă așteptăm cu drag la toate acestea precum și la minunata „Paradă a sportivilor” care va avea loc în zona centrală.

Comments

comments