Clasări pe podium la Karpatia Horse Show

 Sursă foto: Cristina Ciunga

Sursă foto: Cristina Ciunga

A cincea ediție a Karpatia Horse Show a avut loc la finalul lunii septembrie pe Domeniul Cantacuzino din localitatea Florești, județul Prahova.

Evenimentul a găzduit și în acest an Concursul International cu Atelaje 2 Cai, Concursul Complet Internaţional (CCI) – disciplină de Probă Completă la care au luat startul trei categorii de concurenţi profesionişti: CCI 3*, CCI 2* și CCI 1*, precum și Concurs Național Complet (CNC) care se adresează celor mai puțin experimentați în această disciplină (prenovici, novici). Concursul Complet Internațional (CCI) este un sistem de notare dat de Federația Ecvestră Internațională în funcție de gradul de dificultate al probei.

De la secția de echitație a CS ”U” Cluj au participat patru sportivi, însoțiți de antrenorul Tudor Ciplea, la Proba Completă, aceștia având ca adversari concurenți din Ungaria, Bulgaria și Anglia.

Rezultatele călăreților universitari sunt:
Călin Nemeș, calul Eros – Locul I la proba CCI 1*

Sandra Takacs, calul Hannah – Locul I la proba Juniori și Locul III la proba Novici
Sandra Takacs, calul McEnroe – Locul II la proba Introductiv Internațional

Adrian Gherghina, calul Jeronimo – Locul IV la proba Novici

Andrei Budean, calul Vivian – Locul I la proba Debutanți și Locul II la proba Prenovici în clasamentul general
Andrei Budean, calul Mugur – Locul II la proba Debutanți și Locul IV la proba Prenovici în clasamentul general

„A fost un concurs la care am avut rezultate pe măsura așteptărilor, iar drept dovadă sportivii noștri s-au clasat pe primele locuri la aproape toate probele de Concurs Complet”, a spus antrenorul Tudor Ciplea.

Comments

comments