Clasare bună pentru Călin Nemeș în Germania

Sportivul secției ecvestre a CS ”U” Cluj, Călin Nemeș, a participat la sfârșitul săptămânii trecute cu Eros, la Concursul Internațional de Probă Completă CIC2*. Competiția s-a desfășurat în perioada 8-11 iunie în localitatea Kreuth, din Germania, și a aliniat la start competitori din opt țări europene.

La sfârșitul celor trei zile de concurs (dresaj, cross cu obstacole naturale și obstacole clasice), Călin Nemeș s-a clasat cu Eros pe locul 13, din 31 de concurenți. Podiumul competiției a fost ocupat de: 1. Christoph Wahler (Germania), 2. Andreas Dibowski (Germania), 3. Ben Vogg (Elveția).

„În Germania participă elita călăriei mondiale. Nemții au la cea mai înaltă calitate călăria, atât din punct de vedere tehnic, cât și organizatoric. Eros a făcut față conform așteptărilor noastre, iar noi am participat la acest concurs ca să vedem ce înseamnă un Campionat European. Obiectivul nostru este calificarea pentru europene”, a declarat antrenorul secției de echitație a Universității Cluj, Tudor Ciplea.

Comments

comments