Cinci sportivi de la ”U” vor participa la Campionatul Mondial

În acest sfârşit de săptămână se reuneşte la Reghin lotul naţional de culturism şi fitness pentru a intra în ultima etapă a pregătirilor dedicate participării la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness 2017, găzduit în acest an de România.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj are cinci sportivi convocaţi la lot, care alături ce ceilalți 61 de colegi și împreună cu stafful tehnic, vor efectua pe lângă şedințele de pregătire specifice şi un antrenament deschis publicului. Astfel, oricine se poate antrena cu cei mai buni culturişti români sau poate beneficia de sfaturile celor mai bine cotaţi antrenori, psihologi sau manageri din domeniu. Evenimentul face parte dintr-o serie mai amplă de activităţi reunite sub brandul „Fitness Festival” care va începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 10:00, în Sala Sporturilor din Parcul Tineretului.

Antrenorul secției de culturism și fitness din cadrul CS ”U”, Mihai Florea, speră că sportivii săi vor obţine cât mai multe medalii. Universitarii clujeni convocați la lotul națiopnal sunt:

Văsuț Sebastian – Master Bodybuilding Classic 40-44 Open
Becheș Dragoș – Junior Men Physique – 174 cm
Martin Cristian – Junior Bodybuilding – 75 kg
Pecsi Nikolett – Junior Bodyfitness Open
Butoeru Ovidiu – Junior Men Physique + 178 cm

Comments

comments