Cel mai important meci din play-out la rugby masculin

Universitatea Cluj întâlnește sâmbătă, de la ora 11, pe terenul din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” pe CS Năvodari într-un meci contând pentru etapa a 8-a din play-out-ul Ligii Naționale de rugby masculin.

Această penultimă rundă va aduce față în față primele două clasate în competiție și va prilejui, în același timp și ultima apariție în acest an pe teren propriu a rugbiștilor de la ”U” Cluj.

Antrenorul Cristian Săuan a făcut pentru u-cluj.ro o prefață a acestei întâlniri:

„Sâmbătă vom avea o competiție importantă, cea mai importantă din luna iunie încoace. Parcursul nostru de până acum în play-out a fost foarte bun și trebuie să ne continuăm acest drum ascendent până la capăt exact așa cum ne-am propus la începutul acestui campionat. Faptul că suntem acasă, că vor fi prezenți și jucătorii care s-au întors de la lotul național U20, din fericire fără accidentări – deci vom avea un lot mai mare la dispoziție, toate acestea reprezintăt factori motivatori foarte importanți pentru noi în meciul de sâmbătă. Va fi o partidă care va stabili câștigătoarea play-out-ului deci, cu siguranță, vom vedea rivalitate pe teren. Băieții nostri trebuie să aibă încredere în forțele proprii, să fie lucizi și disciplinați, să respecte cu grijă jocul nostru și totul va merge în direcția dorită de noi. Sperăm tare mult să avem parte de vreme frumoasă spectatori mulți și să facem un meci frumos și de calitate.”

Partida dintre ”U” Cluj și CS Năvodari va începe sâmbătă la ora 11 și va putea fi urmărită și pe canalul nostru de Youtube „UCluj TV”.

Comments

comments