Capsula timpului

De 100 de ani suntem aici pentru simbol. Ne aflăm la finalul unui an plin de emoție, în care am sărbătorit împreună Centenarul clubului Universitatea Cluj.

Sub egida U100, am organizat o suită de evenimente în cinstea spiritului și culorilor Universității, în cinstea valorilor care ne-au unit timp de un secol la bine și la greu: dăruire, curaj, demnitate, putere. Noi scriem istoria. Povestea Universității Cluj merge mai departe.

Ultima acțiune din acest an este inspirată de un moment de cotitură și adâncă emoție din istoria Universității, bejenia de la Sibiu, timp în care tricourile sportivilor au stat îngropate într-un cufăr până la întoarcerea echipei la Cluj.

Tricouri, eșarfe, fanioane, DVD-uri, cărți, stickere vor fi îngropate într-un cufăr metalic lângă statuia Dr. Mircea Luca, în fața stadionului Cluj Arena. Avem încredere că această Capsulă a Timpului va fi deschisă în 2119 de cei care iubesc Universitatea.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 decembrie, la ora 13.00, în fața stadionului Cluj Arena și este deschis tuturor celor care poartă în suflet simbolul Universitatea Cluj.

Comments

comments