Campionatul Național de culturism și fitness are loc la Brașov

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, din Brașov, găzduiește în perioada 27-28 septembrie Campionatul Național de culturism și fitness, pentru seniori și senioare. Competiția este organizată de Federația Română de Culturism și Fitness, în colaborare cu CS Olimpia Pro Gym Brașov. Concursul cuprinde întreceri la secțiunile Culturism, Fitness, Bodyfitness, Bikini Fitness, Wellness Fitness, Classic Physique, Men’s Physique.

Înregistrarea sportivilor și cântarul oficial vor avea loc vineri, 27 septembrie, între orele 16.30-19.30, tot acolo urmând să se desfăşoare, începând cu ora 20.00, ședinţa tehnică a competiţiei. Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, la ora 10.00, când va debuta și competiția.

De la Clubul Sportiv Universitatea Cluj merg la Brașov să-și încoarde mușchii pentru medalii un număr de 13 sportivi, printre care și vicecampionaul european Sebastian Văsuț, campionul național de anul trecut Cristian Martin, vicecampionul național Răzvan Kalinin și vicecampionii balcanici Dragoș Becheș și Ovidiu Butoeru.

Comments

comments