Campionatul Național de cros a fost dominat de alergătorii de la ”U”

Atleții de la Universitatea Cluj-Napoca au dominat Campionatul Național de cros pentru seniori desfășurat sâmbătă, la Poiana Stampei în Județul Suceava, unde au devenit campioni naționali pe echipe și au ocupat primele două locuri în clasamentul individual.

De altfel, Poiana Stampei a fost în această săptămână gazda primitoare a Campionatului Național de cros pentru toate categoriile de vârstă iar sâmbătă a fost rândul seniorilor să se întreacă pe un traseu de 2 kilometri pe care aceștia l-au parcurs de 5 ori, în total 10 kilometri.

Echipa ”U” Cluj-Napoca formată din Ștefan Gavril, Tudor Șevciuc, Kanizsay Levente și Alexandru Moroșan a terminat competiția pe primul loc și a intrat în posesia medaliilor de aur, urmată fiind de alergătorii de la CSM Cluj și de cei de la CSM Focșani 2007. În clasamentul individual al seniorilor, primele două locuri au fost adjudecate tot de sportivii de la ”U”: pe prima poziție și medaliat cu aur a fost același Ștefan Gavril în timp ce medalia de argint i-a revenit lui Tudor Șevciuc.

Cu aceste rezultate, cei doi s-au calificat la Campionatul Balcanic de cros care se va desfășura în 11 noiembrie în Bulgaria dar doar Tudor Șevciuc va alerga la balcaniadă în condițiile în care în 5 noiembrie, Ștefan Gavril va concura la un maraton la Seul, în Coreea de Sud.

Se cuvin multe felicitări sportivilor, antrenorului Sergiu Dascăl și tuturor celor care au contribuit la aceste excelente performanțe.

Comments

comments