Campionatul de baschet feminin se reia cu meciul ”U” – Rapid

Campionatul feminin de baschet se reia, după pauza prilejuită de jocul echipei naționale, cu un duel care se anunță deosebit de interesant, între Universitatea Cluj și Rapid București.

Partida contând pentru etapa a 4-a a Ligii Naționale de baschet feminin se va disputa sâmbătă de la ora 14, în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va aduce față în față două echipe cu un parcurs oarecum diferit: ”U” Cluj-Napoca are la activ o victorie în deplasare cu CSM Târgu Mureș și două înfrângeri la echipele de frunte al competiției feminine: FCC Baschet UAV Arad și respectiv ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe în timp ce oaspetele vin după ce au trecut de ultimele două clasate, CSTBv CSU Olimpia Brașov și CSM Târgu Mureș și au pierdut în deplasare meciul cu FCC Baschet UAV Arad.

Înaintea acestei confruntări, antrenorul Ioannis Koukos a declarat pentru u-cluj.ro: „După săptămâna de întrerupere, iată că ne întoarcem la bătăliile din campionat. Meciul cu Rapid  este unul dificil cel puțin prin prisma faptului că bucureștencele au câștigat deja două partide dar noi suntem gata să jucăm cel mai bun baschet al nostru mai ales că evoluăm acasă și fetele se simt foarte bine în fața propriilor suporteri. Prezența acestora în tribune și încurajările ne dau acel imbold necesar pentru a juca mai bine așa încât eu sper și de această dată în ce este mai bine pentru ”U”.”

Meciul dintre ”U” Cluj-Napoca și Rapid București va începe sâmbătă la ora 14 și va putea fi urmărit și pe canalul de Youtube „FRB TV”.

Comments

comments