Campania umanitară de Crăciun s-a încheiat cu succes

Campania umanitară demarată de Clubul Sportiv Universitatea Cluj pentru ajutorarea copiilor nevoiași din zonele rurale s-a încheiat cu succes odată cu vizita pe care „ajutoarele lui Moș Crăciun” au făcut-o în comuna Cojocna. Încă de la mijlocul lunii noiembrie i-am invitat pe suporterii și simpatizanții ”U” Cluj-Napoca să doneze din ceea ce la prisosește, obiecte de vestimentație, jucării sau alimente neperisabile pe care să le oferim în dar de Crăciun celor mai puțin favorizați de soartă.

După o atentă selecție a numeroaselor daruri venite din partea celor care iubesc clubul nostru, a sosit și momentul în care să le oferim celor cărora li se adresează. Sprijin în această acțiune ne-a fost Primăria Comunei Cojocna care a identificat familiile care aveau cu adevărat nevoie de ajutorul nostru și astfel am ajuns în satele Rediu, Cara și Cojocna acolo unde ne așteptau oamenii aflați în situații materiale dificile și pentru care darurile noastre au reprezentat o lumină de Crăciun.

Colegele noastre de la Departamentul de marketing și comunicare au fost însoțite de sportivi și sportive de la echipele de volei și handbal și sprijinite de prietenii noștri de la Leroy Merlin și Bosch.

Vizitele s-au desfășurat într-o atmosferă propice apropierii sărbătorilor de iarnă, bucuria celor care au primit aceste daruri contopindu-se cu bucuria noastră de a le putea fi de folos. S-au cântat colinde, s-au spus vorbe frumoase care s-au îndreptat mai ales spre cei care au făcut posibilă această atât de utilă campanie.

Clubul Sportiv Universitatea mulțumește pe această cale suporterilor care au ales să facă un gest frumos, în spiritul Crăciunului, precum și tuturor celor care s-au implicat și ne-au ajutat să ducem campania la un sfârșit încununat de succes.

Comments

comments