Călin Nemeș și Adrian Gherghina participă la Karpatia Horse Show

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, este gazda evenimentului Karpatia Horse Show. Campionatul Balcanic de Atelaje și Concursul Complet Național și Internațional sunt disciplinele show-ului ecvestru. Competiția găzduiește Finalele Concursului Complet Internaţional (CCI), care are trei categorii: CCI 3*, CCI 2* și CCI 1*, precum și Finalele Concursului Național Complet (CNC) pentru prenovici și novici.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este reprezentat la acest eveniment hipic de Călin Nemeș cu caii Eros, Vivian și Quirro T și Adrian Gherghina, alături de calul Jeronimo, însoțiți de antrenorul Tudor Ciplea. Aceștia vor participa la Finalele Concursului Complet Național Novici și Finalele Concursului Complet Internațional 2*.

„E unul dintre cele mai bine organizate concursuri de probă completă, care se desfășoară la Florești pe Domeniul Cantacuzino, care e ideal pentru așa ceva. Tindem spre a ne clasa pe primul loc. Vrem să ieșim campioni măcar la una sau două dintre clase, Novici sau 2*. Anul trecut în aceeași locație am reușit să avem două titluri de campion și unul de viceampion”, a explicat Tudor Ciplea, antrenorul clujenilor.

Comments

comments