Călin Nemeș, medalie de aur și argint la Karpatia Horse Show

Karpatia Horse Show 2017, Campionatul Balcanic de Atelaje și Concursul Complet Național și Internațional,  s-a desfășurat în perioada 29 septembrie –  1 octombrie la Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova. Competiția a găzduit Finalele Concursului Complet Internaţional (CCI), cu următoarele categorii: CCI 3*, CCI 2* și CCI 1*, prenovici și novici, precum și Finalele Concursului Național Complet (CNC) pentru prenovici și novici.

Călărețul Călin Nemeș, legitimiat la CS ”U” Cluj, alături de calul Quirro T, s-a clasat pe primul loc la Finala Concursului Național Complet pentru novici, iar la Finala Concursului Complet Internațional novici a câștigat medalia de argint. Alături de calul Vivian, Călin Nemeș s-a clasat pe locul 4 la Finala Concursului Național Complet pentru novici.

„A fost cea mai bună comptiție de probă completă din România, iar locația a fost perfectă pentru acest gen de eveniment. Obstacolele au fost tehnice, dar grele în același timp pentru că a fost finala. Sunt fericit că am reușit să terminăm exact cum ne-am propus”, a spus antrenorul Tudor Ciplea.

Comments

comments