Călin Nemeș a câștigat „Cupa Federației” la individual

Salina Equines, Centrul de Echitație și Pensiune pentru Cai de lângă Salina Turda a organizat Cupa Federației Ecvestre Române-Obstacole la Turda, în perioada 10-13 mai, competiție la care au participat peste 100 de cai.

Clubul Sportiv Universitatea Cluj-Napoca a fost reprezentat de zece sportivi și 21 de cai, care au participat la toate probele. Pe parcursul celor trei zile au avut loc diferite probe începând cu testele de debutanți până la probele cele mai grele de nivel A, unde sportivii noștri s-au clasat de mai multe ori pe podium, conform rezultatelor primite de la Federația Ecvestră Română. La testele pentru debutanți au fost admiși Adelin Paina cu calul Clementine, Maria Pintea cu Eros și Rareș Pintea cu Eros.

La individual Călin Nemeș a adunat cele mai multe puncte cu caii Tresor de la Cour, Tenee de Line, Cameron, Eros și Bucura, la final primind trofeul „Cupei Federației”. La echipe, CS ”U” Cluj s-a clasat pe locul 4, iar componența echipei a fost: Călin Nemeș cu Eros, Irimia Constantin cu Loco și Paul Ionescu cu Lady Shutterfly. Celelalte rezultate obținute de călăreții universitari sunt:

 • Călin Nemeș cu – Dancing Hussy – 2xloc 3 la Cai 5 ani
  – Tenee de Line – loc 1 Nivel D
  – Cleopatra – loc 3 Nivel C
  – Tresor de la Cour – loc 2 Nivel E
  – Eros – loc 3 Nivel B
  – Clementine – loc 1 și loc 3 la Cai Debutanți
  – Jeronimo – loc1 Nivel E
 • Paul Ionescu cu – Lady Shutrerfly –  loc 1 Nivel C
  – Rock – loc 1 și loc 3 Nivel E
  – Rock – 2xloc 3 Nivel D
 • Constantin Irimia cu – Loco 2 – loc 1 la Cai 7 ani
  – Iberlino – loc 2 la Cai Debutanți
  – Mc Enroe – loc 2 la Cai 6 ani
 • Sandra Takacs alături de calul Hannah – loc 2 Nivel E
 • Alexia Tat cu Ina – loc 1 la Copii 2
 • Iulia Tat cu Dimone – loc 1 și 3 la Amatori II
 • Rareș Pintea cu Eros –  loc 1 și 2 la Amatori I

„Suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate pe care le-am obținut după multă muncă și vom începe pregătirile pentru următoarele competiții de unde dorim să ne întoarcem cu rezultate la fel de bune ca acestea de la Cupa Federației”, a spus Tudor Ciplea, antrenorul secției de echitație a CS ”U” Cluj.

Comments

comments