Călin Hossu – cele mai multe goluri marcate în sezonul 2023/2024

Călin Hossu încheie anul 2023 pe primul loc în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe goluri marcate în această ediție a Ligii Zimbrilor, cu un total de 139 de reușite.

Interul lui ”U” este urmat în această ierarhie, la mare distanță de Radu Cristian Ghiță de la AHC Potaissa Turda cu 91 de goluri și Nicolas Schneider de la CSM București cu 89 de goluri. În statistica oficială a Federației Române de Handbal Călin Hossu este creditat cu o medie de 9,93 goluri pe meci, cele 139 de goluri fiind marcate din 211 șuturi spre poarta adversă.

În ceea ce privește modul în care sportivul nostru a marcat, acesta denotă caracterul aproape universal al jocului său cu 64 dintre goluri de la 9 metri, 28 prin pătrunderi individuale, 12 aruncări de pe semicerc, 5 contraatacuri, 5 de pe extreme și 25 de la linia de 7 metri.

Cele 11 goluri marcate în recenta victorie de la București cu Steaua confirmă statistica oficială și reprezintă un argument în plus pentru a îl felicita din nou pe Călin Hossu pentru frumoasele sale realizări sportive în tricoul alb-negru.

Comments

comments