Calificare în turul doi al Cupei României

Universitatea Cluj a obținut o calificare scontată în turul doi al Cupei României Fan Courier la handbal masculin după ce a învins, aseară, cu 33-26 (20-15), în deplasare, echipa de Divizia A, HC Pietricica Neamț.

Așa cum anticipa antrenorul Marius Stavrositu, partida nu a fost un simplu antrenament în condițiile în care mulți dintre elevii săi sunt accidentați sau în recuperare. Cu toate acestea, după un început mai slab, în care gazdele au condus de mai multe ori la 3 goluri diferență, odată cu trecerea timpului lucrurile au intrat pe făgașul normal și ”U” a preluat conducerea pe tabela de marcaj, conducere pe care nu a mai cedat-o până la final.

Cele 33 de goluri ale lui ”U” au fost marcate de: Cătălin Fodorean 7, Mihai Dobra și Răzvan Mocioi câte 5, Ionuț Ramba și Mihai Becheru câte 4, Tudor Drăgoi 3, Alex Coman și Denis Konya câte 2 și Dragoș Iancu 1 gol.

Pentru Marius Stavrositu și elevii săi urmează mâine, 26 februarie, de la ora 12 duelul „de foc” cu campioana Dinamo, partidă care se va disputa în Sala Sporturilor „Horia Demian” și va putea fi urmărită pe postul de televiziune TVR Cluj.

Comments

comments