Calificare în semifinalele LNBF

 Sursă foto: CJsport.ro

Sursă foto: CJsport.ro

Echipa de baschet feminin a jucat marți, 27 martie, meciul doi din sferturile LNBF cu ACSBT Alexandria. Universitatea Cluj a început această partidă cu 1-0 la general, iar victoria de la Alexandria, 78-75 (15-17, 18-17, 22-20, 23-21), le-a adus clujencelor calificarea în semifinalele Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Prima parte a jocului a fost echilibrată, echipele mergând cap la cap, iar teleormănencele au intrat în avantaj la vestiare, 34-33. În repriza secundă scorul a fost la fel de strâns, iar calificarea în semifinale a „studentelor” a venit pe finalul meciului, după ce Taylor a transformat ambele libere, iar Alexandria nu a mai marcat, 78-75.

Punctele Universității Cluj au fost reușite de Amanda Thompson 25, Ioana Ghizilă 15, Aida Kalusic 11, Olena Samburska 9, Theairra Taylor 6, Bianca Voica 5, Irina Părău 4 și Mihaela Maxim 3.

În semifinale Universitatea Cluj o va întâlni pe campioana en-titre, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, primul meci având loc la Sfântu Gheorghe pe 6 aprilie, iar al doilea pe 12 aprilie în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Comments

comments