Calificare în optimile Cupei României pentru handbaliști

 Sursă foto: Dan Bodea

Sursă foto: Dan Bodea

Echipa de handbal masculin a CS ”U” Cluj a jucat ieri, 17 octombrie, în șaisprezecimile de finală ale Cupei României. Adversarul din această fază a competiției a fost CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, formație ce evoluează în Divizia A.

Partida s-a disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu de la ora 16:00, iar echipa universitară a câștigat cu 46-30 (24-13) și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

„Ne bucurăm foarte mult că am acces în faza umătoare a Cupei României. Îmi felicit băieții că s-au concentrat pentru acest meci și că au tratat meciul așa cum se cuvine. Mă așteptam la un meci mult mai greu, dar în partidele noastre din Liga Națională se vede îmbunătățirea și creșterea în joc a echipei. Urmează meciul cu Dunărea Călărași, care este o echipă destul de puternică. Sperăm ca toată lumea să fie aptă până la ora jocului și ne bucurăm foarte mult că a revenit Fodorean, care va fi un plus pentru echipă”, a declarat Ioan Ani-Senocico, tehnicianul echipei universitare.

Următorul joc al „studenților” este sâmbătă, 20 octombrie, în Sala Sporturilor „Horia Demian” în compania formației AHC Dunărea Călărași. Meciul, care contează pentru a șaptea etapă din Liga Națională, va începe la ora 11:00 și va fi televizat pe TVR 2. Un bilet de intrare costă 10 lei, studenții și pensionarii beneficiază de 50% reducere, iar elevii au accesul gratuit pe baza carnetului de elev.

Comments

comments