Bun venit „Imobiliare360” în marea familie ”U”

Imobiliare360 este noul sponsor al Clubului Sportiv Universitatea. Agenția imobiliară digitală full-service, specializată în reprezentarea exclusivă a clienților, s-a alăturat echipei de susținători ai clubului nostru, intrând astfel în marea familie ”U”.

Imobiliare360 și-a făcut un nume prin a oferi servicii la cele mai înalte standarde de profesionalism, folosind ca instrumente promovarea de top, colaborarea și tehnologia, toate acestea subsumate misiunii de a contribui decisiv la tranzacții reușite.

Echipa Imobiliare360 își consolidează constant poziția de expert în domeniu prin educație, dezvoltare profesională și experiență în tranzacții dificile, concentrându-se pe înțelegerea profundă a nevoilor imobiliare ale clienților, în scopul de a oferi acestora soluții personalizate, complete și eficiente în tranzacționarea oricărui tip de proprietate, cu alte cuvinte o experiență imobiliară completă.

”U” Cluj este un simbol pe care îl respectăm și îl purtăm în suflet. Ne bucurăm că putem contribui la evoluția tinerilor sportivi și de asemenea că suntem în măsură să susținem performanța” – a fost mesajul transmis de managerul Sorin Sucală cu prilejul parafării acestui parteneriat.

Comments

comments