București, gazda turneului opt din LNB 3×3

 Sursă foto: Facebook Sport Arena Streetball

Sursă foto: Facebook Sport Arena Streetball

În acest final de săptămână, 13-15 iulie, va avea loc un nou turneu din cadrul Campionatului Național de Baschet 3×3, la București. În parcarea Băneasa Shopping City vor fi amenajate patru terenuri, iar peste 500 de sportivi sunt așteptați la acest turneu, Raiffeisen Bank Băneasa Streetball, care este cel mai mare turneu de baschet 3×3 din circuitul național Sport Arena Streetball organizat în 2018.

CS Universitatea Cluj a înscris o echipă de baschet feminin la acest turneu, care este formată din sportivele Daniela Topan, Oana Morar, Ioana Mureșan și Roberta Bot, antrenor fiind Cristian Chișiu.

Raiffeisen Bank Băneasa Streetball este ultimul turneu din București în acest sezon, înaintea finalei circuitului național care va avea loc la Oradea, în zilele de 18 și 19 august 2018. Oradea Tour Final va reuni cele mai bune echipe din circuitul național Sport Arena Streetball 2018, din care mai sunt de disputat cinci etape: Băneasa, în acest weekend, Râmnicu Vâlcea și Piatra Neamț, ambele în 21-22 iulie, respectiv Ploiești și Timișoara, ambele în 28-29 iulie.

Comments

comments