Bogat buchet de medalii la Campionatele naționale de judo U23

În Sala Polivalentă din Complexul Olimpic Sportiv de la Izvorani s-a desfășurat de vineri și până duminică, Finala Campionatului National U23 de judo pe echipe și Ne Waza individual, competiții care au adunat la start tot ce are mai bun judo-ul tânăr din țara noastră și nu numai. Clubul ”U”– CSM Cluj-Napoca a fost din nou la înălțime cucerind medalia de argint pe echipe la judo și alte 4 medalii în întrecerea individuală ne waza (luptă la sol).

Echipa noastră de judo feminin, antrenată de Florin Bercean, Gianina Andreica și Bodo Roland, acesta din urmă fiind și cel care le-a însoțit pe fetele de la ”U”- CSM Cluj la aceste campionate naționale, a reușit să urce pe treapta a doua a podiumului după ce au trecut de CSS Ploiești cu 4-1 și apoi de SCM Deva cu 3-2 și s-au înclinat în fața formației Rapid București. Trebuie notat că nivelul întrecerii a fost unul foarte ridicat și datorită „importului” de sportive cum a fost cazul echipei SCM Deva care a aliniat fete din Moldova și Ungaria sau cel al campioanei Rapid care a avut în componență 5 judoka din Cuba.

Iată și componența formației noastre, aceeași cu cea care în urmă cu o lună, a câștigat medalia de aur la Campionatul Național pe echipe U21: Luciana Catana  la categoria 52 de kilograme, Florina Bădiceanu la 57 de kilograme, Larisa Constantin și Isabel Bob la 63 de kilograme, Anamaria Suciu și Maya Adamachi la 70 de kilograme și Roxana Vișa la +70 de kilograme.

”U”-CSM Cluj nu s-a întors de la Izvorani fără medalii nici de la Campionatul Național U23 Ne Waza (luptă la sol), în cadrul căruia Luciana Catana a cucerit argintul iar Isabel Bob, Claudiu Oancea la categoria 66 de kilograme și Gergely Gabor la 81 de kilograme s-au clasat pe locul al treilea și au fost răsplătiți cu medaliile de bronz.

Din nou multe felicitări judoka de la ”U”- CSM Cluj și antrenorilor lor pentru acest frumos buchet de medalii obținute în competițiile naționale de tineret.

Comments

comments